Werken in Bussia

Met een gevarieerd team aan professionals, leerlingen en gedreven studenten gaan wij elke dag de uitdaging aan om al onze gasten een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

Momenteel hebben wij vacatures voor:

Medewerker v/m in de bediening

Bussia in de 9 straatjes is opzoek naar een medewerker in de bediening.
Overdag zijn we een bakkerij, we maken dagelijks ons bijzondere zuurdesembrood met de hand, daar hoort natuurlijk een heerlijk kopje koffie bij of een heerlijk glas wijn.
In de avond hebben we een fine dining restaurant met veel open wijnen. Alles wat we maken is huisgemaakt, met de beste producten.
We hebben zowel lokaal als zakelijk publiek.
Je hoort het al het is een hele dynamische omgeving en je collega's zijn erg enthousiast en gedreven om de gast het helemaal naar zijn zin te maken. Ga je de uitdaging aan?
Je hebt minimaal 1 jaar ervaring in drukke, high-end locaties en een natuurlijke flair voor eersteklas service. Je zult betrouwbaar, vriendelijk en blij zijn om een teamspeler te zijn die streeft naar succes.

Leerling in de keuken (4 dagen per week)

Doordat je volledig wordt opgenomen in het team van Bussia krijg je de kans om in een korte tijd, veel indrukken op te doen. Je werkt met een groot scala aan producten en met diverse technieken en je leert samenwerken in een team van gedreven chefs.

Bekijk onze website en als je je aangesproken voelt stuur dan je cv naar info@bussia.nl

Bakker

De Bussia Panificio is onze eigen biologische bakkerij.

We maken en bakken dagelijks al ons brood met de hand, gebruiken geen mix of broodverbeteraar en het brood wordt gebakken op een stenenvloer. Er is met dit concept veel liefde, tijd en passie voor het bakkersvak. 

Al onze broden zijn 100% zuurdesem en onze meelsoorten zijn afkomstig van duurzame tarwe, vers gemalen met behulp van traditionele steenmolens. We betrekken onze authentieke ingrediënten bij lokale producenten.

Als bakker ga jij ervoor zorgen dat de broodproductie goed verloopt,

jouw dag begint om 6.00.

 Je gaat je o.a. bezighouden met het bereiden van deeg, om deze vervolgens toe te voegen in de machine. Je bent dus medeverantwoordelijk voor het gehele bereidings- en bakproces van het brood en de patisserie. Jij bent je bewust van de hygiëneregels en je draagt dan ook zorg voor een schone, opgeruimde werkomgeving. Als bakker bij dit mooie bedrijf word je goed ingewerkt door de eigenaar. De bakkerij gaat open om 8 uur en op maandag zijn we gesloten.

https://www.instagram.com/p/CEY4amjl2j8/?utm_medium=copy_link

Heb jij zin om bij ons aan de slag te gaan, kom gerust langs om even te kijken, wij zijn een erkent leerlingbedrijf, en stuur je brief en cv naar JP@BUSSIA.NL tav JP van Schip