Werken in Bussia

Met een gevarieerd team aan professionals, leerlingen en gedreven studenten gaan wij elke dag de uitdaging aan om al onze gasten een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

Momenteel hebben wij vacature voor:

Medewerker v/m in de bediening

Bussia in de 9 straatjes is opzoek naar een medewerker in de bediening.
Overdag zijn we een bakkerij, we maken dagelijks ons bijzondere zuurdesembrood met de hand, daar hoort natuurlijk een heerlijk kopje koffie bij of een heerlijk glas wijn.
In de avond hebben we een fine dining restaurant met veel open wijnen. Alles wat we maken is huisgemaakt, met de beste producten.
We hebben zowel lokaal als zakelijk publiek.
Je hoort het al het is een hele dynamische omgeving en je collega’s zijn erg enthousiast en gedreven om de gast het helemaal naar zijn zin te maken. Ga je de uitdaging aan?
Je hebt minimaal 1 jaar ervaring in drukke, high-end locaties en een natuurlijke flair voor eersteklas service. Je zult betrouwbaar, vriendelijk en blij zijn om een teamspeler te zijn die streeft naar succes.

leerling in de keuken (4 dagen per week)

Doordat je volledig wordt opgenomen in het team van Bussia krijg je de kans om in een korte tijd, veel indrukken op te doen. Je werkt met een groot scala aan producten en met diverse technieken en je leert samenwerken in een team van gedreven chefs.

Bekijk onze website en als je je aangesproken voelt
stuur dan je cv naar info@bussia.nl